Wtorek (31,03,2020r)
Klasa III
Klasa II Sebastian Piotrowski
1.Technologia gastronomiczna
Doskonalenie umiejętności kształcenia się na odległość.
Klikamy na
kno.ore.edu.pl
Kształcenie na odległość
Wybieramy
Podstawy sporządzania potraw i napojów.
(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość
Klikamy
Proszę otworzyć Videocast znajdujący się w
Moduł III- Zmiany zachodzące w żywności podczas przechowywania i obróbki wstępnej
(Trzeba kliknąć)
Po obejrzeniu i zamknięciu okna Videocast proszę otworzyć plik Treść (jest nad plikiem Videocast).Proszę przeczytać punkt 3 (Zmiany zachodzące w surowcach podczas obróbki wstępnej)
Zadanie
Odpowiedzi na pytania zpisz w zeszycie.
1Co jest celem obróbki wstępnej brudnej?
2.Wymień etapy obróbki wstępnej brudnej.
3.Wyjaśnij terminy
bombaż chemiczny
bombaż mikrobiologiczny
« poprzednia | następna » |
---|