Piątek (03,04,2020r)
Klasa I(G), Klasa I(8) , Klasa II, Klasa III
Zajęcia praktyczne
Doskonalenie umiejętności uczenia się na odległość.
Klikamy na
kno.ore.edu.pl
Kształcenie na odległość
Wybieramy
Wyposażenie gastronomii.
(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość
Klikamy
Proszę otworzyć Videocast znajdujący się w
Moduł I Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego, wyposażenie magazynów zakładu gastronomicznego
(Trzeba kliknąć)
Po obejrzeniu i zamknięciu okna Videocast proszę otworzyć plik Treść (jest nad plikiem Videocast).Proszę przeczytać Wprowadzenie , punkt 1.Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego , punkt 3. Dział produkcyjny oraz punkt 4. Dział ekspedycyjny.
Â
Zadanie
Odpowiedzi (sms, email, komunikator-preferowany email)
1. Wymień działy wchodzące w skład zaplecza gastronomicznego.
2.W jakim dziale znajduje się zmywalnia naczyń stołowych?
3.Ile dróg technologicznych przechodzi przez zmywalnię naczyń stołowych.
4.Proszę obejrzeć prezentację multimedialną dla Modułu I