Poniedziałek (30,03,2020r)
Klasa I(G) Kinga Jesion, Maksymilian, Kuster,
Klasa II Sebastian Piotrowski
Zajęcia dydaktyczno-wyrównawcze
Klikamy na
kno.ore.edu.pl
Kształcenie na odległość
Wybieramy
Wyposażenie Gastronomii
(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość
Klikamy
Proszę otworzyć Videocast znajdujący się w
Moduł I Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego, wyposażenie magazynów zakładu gastronomicznego
(Trzeba kliknąć)
Po obejrzeniu i zamknięciu okna Videocast proszę otworzyć plik Treść (jest nad plikiem Videocast).Proszę przeczytać Wprowadzenie oraz punkt 1.Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego.
Zadanie
Odpowiedz na pytanie (sms, email, komunikator)
W którą stronę powinny być skierowane okna kuchni?
« poprzednia | następna » |
---|